bulan december~

salam...huhuhu..rse lme btol tak update blog ni...nk ucapkan trima ksih kpd sesiapa yg sudi lwt blog ni,n beri komen yg mengembirakan aku..kih~thanks ya...actly dis is juz a simple blog..

skrg da msuk bulan disember 2009,jap g da taun 2010...cepat tol mse berlalu...next year aku da nk ambik spm....pray 4 me...kjp je rsenye aku membesar..pape pn aku tak bley lalai n leka g..next year,aku mst all out...
hope sgt2 taun dpn dpn fokus lbh tok spm dan tak nk bz2 sgt....da cukupla f4 dlu..aktif..penat da!anyway sume tu adalah pengalaman hidupku...
tp yg pling penting...aku dpt tingkatkn amalan2 aku...rse mcm de je yg kurg pd diri ni...kne lbh dekat dgn Allah...sumga dipermudahkan olehNya..amin...

~target 11A+ SPM 2010~

maryam 11A's candidate SPM 2010~

Comments

Popular posts from this blog

Matrouh & Siwa | Winter break part 1

hari guru yg ceria...