Posts

Showing posts from September, 2013

"feminine"nya aku

Image
Assalamualaikum. .
hari ini nak share sikit tips2 penjagaan muka tapi hanya yang asas sahaja.maklumlah semenjak umur dah menjangkau 20 tahun ni,tiba-tiba jadi rajin nak jaga muka dgn lebih baik.sebelum ini bukan tak jaga tapi malas sedikit nak menjaganya..dulu tak kisah pun muka ni berminyak ke,ada black head ke,buka berbintik-bintik ke..tak ada kisah langsung.takde kisah pun :3 tapi itulah hati mula berubah semenjak akak dan kawan2 banyak memberi nasihat agar lebih "caring" dalam menjaga muka.BUKAN NAK CANTIK UNTUK TAYANG KAT ORANG..ish jadi sama2 BETULKAN NIAT BALIK !!sesungguhnya Allah itu kan cantik,dan Dia suka akan kecantikkan..tak nak ke Allah sayang kita kerana kita tergolong dalam orang yang menjaga kecantikan?

Dari sudut kesihatan pun kita digalakkan menjaga kecantikan dan kesegaran kulit muka.jadi saya nak tunjukkan beberapa cara dan apa yang anda perlukan untuk menjaga muka.dan diingatkan tidak semua orang sama ya,teknik penjagaan muka mereka.
yang pertama kita per…

pasangan

Image
sepasang selipar.
setiap perkara yang Allah jadikan di dunia ada pasangannya. sama juga dgn HATI kita,ia memerlukan sesuatu untuk dilengkapkan.. iaitu IMAN.
(canon 600D / iso200 / F5.6)