Posts

Showing posts from July, 2010

terpilih PLKN 2011...tak nak pergi!!!

Image
wuuu...sedey betul..bila terpilih dpt pergi PLKN...bukan benci cuma tak suke je..sbb aku dah ada rancangan sendiri lps SPM ni..huhuhu...even ramai org cakap best g PLKN ni...tp aku tak nak pergi sbb aku dah ada benda yang aku nak buat...huhuhu....tak nak pergi,tak nak pergi....boleh tak..?!hahah....sbnarye nak pergi KEM JATI DIRI kt Kelantan tu...aku mmg suka aktiviti lasak and so on..but tak kena pd mse la...haaaaa.....main point sbenarye *aku mmg tak nk pergi...hahaha...takut ade,tak suke pn ade, seram pun ada...lg satu...pergaulan mmg "terjaga sangatkan" kat sne(nada perli ni)....takut....=.="..sume org kata best,ye..aku tau...ok...right...anyway sje je tulis ni....tak de kaitan dgn org yg masih hidup atau telah meninggal dunia.....yea...salam....:)

happy anniversary-24...( 27.7.2010 )

Image
selamat ulang tahun perkahwinan untuk mak dan ayah yang ke -24..semoga Allah memberkhati dan merahmatimu..insyallah..semoga tarbiah dan didikan yang dikongsikan bersama mampu untuk memimbing anak-anak dan keluarga ke syurga bersama-sama..insyAllah...semoga ukhuwah yg terbina kekal hingga hari akhirat...insyallah...