Posts

Showing posts from February, 2014

Matrouh & Siwa | winter break part 2

Image
Assalamualaikum dan alhamdulillah..

insyaAllah..kisah jaulah kami di Matrouh dan Siwa disambung semula..hehehe.Post yang pertama aku kongsikan tentang Ageebah Beach,Shali Ancient Town,Mountain of the Death,Oracle Temple,Dakrour Mountain dan tasik garam...dan sekarang kami meneruskan jejalah ke Cleopatra Spring.

Kami berehat dan makan tengahari di Cleopatra Spring.Tempat ni kecik je..dan terdapat sebuah kolam air panas sedalam 7 meter...
Sedih tak dapat nak mandi sebab kolam dia terletak kat tengah2 khalayak ramai..dan paling penting tak pandai berenang.hahahah..mesti lemas kalau masuk pun sebab 7m kedalaman dia.

Maka beruntunglah kaum adam yang seronok bermandi manda di situ..kitaorang menyorok main rendam rendam kaki kat kolam kecil yang ada bersebalahan kolam utama dan tersorok sikit..hahahaha