Posts

Showing posts from November, 2011

special entry : terharu..

Image
assalamualaikum...alhamdulillah,syukur ke hadrat Ilahi kerana masih memberi saya nafas untuk meneruskan hidup..(walaupun beras rumah dah habis..heheh)...ehem2...ni merupakan entri khas ye....bukan senang maryam nak buat entri khas...kenapa entri khas??...sebab nak cerita sedikit tentang seorang kawan saya iaitu zati bayani....nak tahu apa dia buat,sila lihat gambar di bawah ini.............


haaa....paham tak mesej yg dihantar oleh kawan saya ni......sebenarnye nak ucapkan bebanyak terima kasih kepada zati bayani atas keperihatinan anda.....saya rasa ini adalah lanjutan daripada entri sebelum ini lemah :'( 
so saya tak nak balas mesej zati kat hp..tapi saya nak balas kat blog saya....: "terima kasih zati...terharu aku baca..dah lah send malam2..aku tengah tido rasanya...hehehe...tapi takpe...aku bersyukur sebab Allah telah kurniakan aku kawan2 yg baik mcm ko....Allah campakkan aku kat bumi anbiya' ni kerana Dia lebih tahu apa yg terbaik buat aku....akhirnya jumpa kawan2 mcm k…

lemah :'(

Image
do pray for me...  i miss my family..  i miss my "friends"... miss that bi'ah solehah with them.. tired with all this "feeling"... very tired... maryam!! be strong...Allah always by ur side....

HANA dah membesar...

Image
assalamualaikum....entri terbaru ini saya buat khas untuk kak shah azni(kak nyenyau),family tercinta di malaysia serta peminat2 kucing di luar sana...(amboi mcm rancangan tv je)...hahahaha.....kalau semua nak tahu HANA kami di f2 telah membesar dengan cepat..cepat sangat...hahaha...HANA dah gemuk!!....(tetapi kecomelan dia tetap terserlah)...kih2....nak tahu apa rahsia dia.....HANA kuat makan friskies....sebab tu dia cepat gemuk...hehe..oklah tak nak membebel lagi...jom tgk gambar HANA... :)