sweetnya...indahnya jika bercinta bersyara'



assalamualaikum...hari ni sayabshare 1 video yang tersangatlah sweet dan yang amat mengharukan..(time tgk pun nak menagis..T_T)..dimana seorang lelaki telah melamar seorang puteri hatinya dengan CARA yang SWEET dan juga BERSYARA'..dengan cara berjumpa ahli keluarga sahaja.dengan cara dan methodnya yang tersangatlah ROMANTIK...(sweet2...berlonjak2 dalam hati)....subhanallah..alangkah indahnya jika kita dilamar oleh seorang lelaki dengan CARA YG BETUL DAN DIREDHAI ALLAH...IAllah bercinta selepas khawin adalah lebih INDAH dan bercinta sampai ke SYURGA...

p/s: seronoknye miss dena ni dapat kamera CANON yg diidam2kan selama ini....saya juga mengidamkan NIKON D5000..(dreaming2..)

Comments

shah aznie said…
Assalamualaikum maryam cantik yg sentiasa dirindui. hehe. Allah izin hari tu akak tengok video ni dgn abg muadz. abg muadz kot yg touching. nasib baik dia xmenangis tengok video ni. hehe.
Mar_yam said…
huhuhu..yeke....samalah saya..sangat menangis tgk..(tp sikit je..heheh..malu pulak nak mengaku...)..sweet kan mereka.....cara pun betul..alhamdulillah...mabruk ke atas kamu jua...gembira buat kamu berdua..muga berbahagia ye
drzira said…
ni..adek dye kwn aku...dak medik kt usim...lakilah tpnye..
Mar_yam said…
ooo..yeke..keh2..popular dah diaorg ni kan...
siskahaidan said…
Sgt best

Popular posts from this blog

hari guru yg ceria...

APA YANG BEST RAMADHAN KAT EGYPT NI?

SANAH HELWA YA UMMI~