rest my mind

assalamualaikum...semoga Allah sentiasa merahmati pembaca2 sekalian..

selepas mendengar berita tentang kemenangan Dr.Mursyi yang merupakan presiden baru Mesir hati rasa melonjak-lonjak kegembiraan serta syukur sangat2 pada Ilahi kerana telah mendengar doa-doa kami....InsyaAllah selepas ini Mesir akan lebih baik dan akan tertegaknya syariat Islam di bumi Mesir..InsyaAllah

so, just nak share beberapa gambar yang diambil di kebun ayah...menikmati suasana petang di kampung parit jawa ..hahahaha :)


 “Berfikirlah kamu tentang ciptaan Allah, dan janganlah kamu berfikir tentang zat Allah.” (HR Abu Nu’aim)


ku lihat HIJAU~ (tiada kait dgn politik...XD )

"nak petik berapa biji kelapa ni?" 
di petang yg hening~

siapa pandai,cuba teka..daun apakah ini?

i like this one...classic!

banyak jasa ampai baju ni(tgk tu sampai dah melendud :P )

InsyaAllah..setakat ini sahaja untuk post kali ini...muga2 Allah mengira amalan kita ini sebagai ibadah..InsyaAllah

Comments

afif zs said…
haha mcm kat umah ak !
Mar_yam said…
hahaha...biasalah umah kampung...
lawa nye kampung..having a suasana tu :)

Popular posts from this blog

Matrouh & Siwa | Winter break part 1

hari guru yg ceria...