memories in smssi....

ala-ala hollywood la plak.....

selamat pagi...!
pagi2 ni lepas belek2 buku chemistry tetiba nak bukak blog...then tetiba nk post memori aku kt smssi....hehehe..byk gak memori aku kt mersing ni....mersing ni glamour la gak...klu tak caye tgkla pic atas ni....heehehe..anyway nila tapak sekolah aku sejak aku form 1 spila form 5 ni...dulu mersing tak maju mcm sekarang tau,,,sekarang ni boleh la maju la jugak....view skul aku...bangunan pentadbiran...cantik tak??...hari tu baru abis hari sukan sekolah..syok sgt sbb rumah sukan aku rumah medsa jadi juara,,,(rumah hijau)..penantian selama 4 tahun,akhirnya dpt gak jd juara...heheh...aku plak setiap tahun mst dpt pingat...smpai tak muat dah almari kt uma tu..*ceh..hahah..taun ni aku dpt 2 pingat emas...tahniah!!..heheh..dlm acara 4x100 dan 4x400....haa..pling aku ske maskot hari sukan tahun ni...cantik+kreatif tau...tak sangke dak2 laki ni pndai gak wat maskot yg bertemakan super heroes...agak real la gak...bgs2..heheh..pasni bley la msuk tv...hik2
maskerider kot...maskot rumah info...smart..real....pttla menang maskot terbaik...heheheh

wolverine..drpd uma edu...seksi skitla...huhuu...

rumah medsa ben-10 or diomand head...smart la gak...

rumah inge..4-arm...sasa sgt...hahah

perbarisan drp keempat-empat rumah sukan smssi....tak lpe gak memori aku pergi krusus kepimpinan kat timotel...so far,so good...(sebenarye makanan dia sedap sgt)..hehehe...
barisan kepimpinan aspuri 2010....
pic kenangan di UTEM..time hksbp hoki...windunye...

paling tak lupe time after pmr...kne buat layang2..ala-ala jepun pny stail...best sgt..klu tgk layang2 pling cantik tu..aku pnya la tu...hahah...(cantik,tp tak naik pun)...hahah..better la..sbnrye sume dak pompuan pny tak naik..*wink..hahaha..thats all...



Comments

Popular posts from this blog

Matrouh & Siwa | Winter break part 1

hari guru yg ceria...