biskut gula

assalamualaikum dan salam sejahtera.sekarang dan masuk bulan april maksudnya kurang daripada 50 hari lagi saya nak balik malaysia...yeay \O/..hehehe dan sebelum balik kitaorg ada final exam :o...hahahah btw doakan kami ye!

so bila dah cerita pasal malaysia ni teringat hari tu jenjalan kat METRO sbb nak keluarkan duit...tiba-tiba ternampak kelibat plastik merah...de gmbr org perempuan rambut kuning ikat tocang dua,pastu ada tulisan melayu.....rupa-rupanya kat METRO dah ada jual BISKUT BERGULA JULIE!!! hahahaha..time tu nak menjerit je rasa,walaupun dah menjerit sebanarya cuma buat tak tahu je dgn pandangan org sekeliling...hahahaha (pakcik yg jaga daging tu agaknya puas mengumpat pasal aku sbb jakun sgt...XD)

mula-mula tak nak beli sebab harga dia mahal..nak tahu berapa? harga dia 22.35LE klu convert harga malaysia jadi RM11 ...what???hahahah padahal kat malaysia hanya RM3.90 je....see!!walaupun mahal saya tetap tekad untuk membelinya sebab dah lama mengidam...paham2 jelah perasaan orang mengidam ni...huhuhu..nak dijadikan cerita saya pun beli jelah biskut bergula julie yg terdapat di Mesir dengan berharga 22.35LE ^_^

so balik tu terus buat teh dannnnnn....makanlah biskut tersebut bersama teh panas tu!!masyaAllah sedap sangat!!! tak tahu nak ckp mcm mne...hehehehe..

biskut yang paling sedap kat Mesir :9

nilah sebenarnya perangai budak-budak yg study oversea ni...jakun bile jumpa makanan malaysia,maklumla duduk jauh baru rasa rindu-rinduan..klu tak dlu kat malaysia tak pandang pun biskut ni...hahahahaha..btw alhamdulillah coz Allah masih beri rezeki tok menikmati keenakkan biskut ni..alhamdulillah ^^

Comments

Popular posts from this blog

hari guru yg ceria...

APA YANG BEST RAMADHAN KAT EGYPT NI?