congratulation senior super senpai [mansoura university]

assalamualaikum w.b.t...alhamdulillah....cukup gembira dan terharu apabila dapat melihat senior-senior first batch(Malaysia) universiti mansurah,mesir dalam bidang perubatan telah menamatkan pelajaran mereka selama 6 tahun..sekadar melihat dari jauh tetapi hati dapat merasakan kegembiraan atas kejayaan mereka.AKHIRNYA  BERGELAR SEORANG DOKTOR!!


 kegembiraan yang tidak terhingga :')

 
saya selaku pelajar tahun 1 mengucapkan jutaan tahniah kepada senior2 super senpai..walaupun saya tidak berapa mengenali kalian saya doakan agar kalian semua berjaya menempuhi HO dan seterusnya menjadi seorang doktor MUSLIM /MUSLIMAH yang berjaya!serta mampu membawa imej sebagai seorang doktor dan mampu untuk merawat para pesakit dgn baik malah dapat MERAWAT "HATI" pesakit..DOKTOR + PENDAKWAH!InsyaAllah...

tak lupa juga tahniah buat committe graduation day,pihak universiti,doktor-doktor serta pihak yang terlibat secara langsung atau tidak yang bersusah payah menjayakan majlis graduasi ini...saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada senior2 committe yang banyak memberikan tunjuk ajar sepanjang saya menjadi ahli committe majlis graduasi ini...dan ini merupaka pengalaman manis bagi saya kerana dapat berkerja bersama-sama kalian dan dapat menyumbang sedikit bakti untuk menjayakan majlis ini...alfun syukran!

antara barisan committe majlis graduasi 2012

InsyaAllah mudah-mudahan dengan kejayaan senior-senior super senpai mansoura universiti 2012 serba sedikit dapat menaikkan semangat kami sebagai adik2 junior untuk terus berusaha dan bersungguh-sungguh dalam mencapai kejayaan..sekian.wassalam



Comments

Anonymous said…
assalammualaikum..akak ambil coutse medic kat mansoura jgk ke?sy dalam perancangan nak mengikuti medicmesir,saya nak ambil kat universiti mansoura,bgus tak universiti mansoura tu kalu dibandingkan dgn alex??
Mar_yam said…
wslm...haah ambil medic di mansoura...klu nak dibandingkan kedua2nya...bagus belaka...cuma mansoaura uni ni ada manchester prgm..tu yg ade lebih sikit...

klu nak cite pasal alex or mansoura....akak prefer mansoura..sbb semua bnd da ada dekat dgn penempatan kita...lg 1..kos hidup tak tinggi sgt mcm kat alex.....tp alex lg cantik sbb dia tmpt pelancongan..sury lambat bls..bru perasan
Anonymous said…
salam..sy na tanya, sblom nie sy penah dgr yg mansoura-manchester nie adalah twinning program..means 3 taon kita study kt mansoura then 3 taon ag kt manchester..so na twu, mmg bole ke transfer ke manchester after 3 taon??ke bnda tu just student exchange program..im just curious sbb sy plan na amek manchester program nie t..
Mar_yam said…
maaf ye..agak lewat untuk membalas komen di atas...bkn agak lewat,mmg lewat pun..heheh

oo..tok prgm twinning tu saya tak sure...saya rasa tiada di uni.mansurah..seperti biasa perlu menjalani pembelajaran dri tahun 1...
salam sis. saya nak tanya mcm mana nak apply biasiswa ye nak belajar kat sana. saya ade apply melalui kpm permohonan pengajian ke timur tengah. boleh terus isi dekat permohonan tu ke atau kena apply tempat lain? tengs sis

Popular posts from this blog

Matrouh & Siwa | Winter break part 1

hari guru yg ceria...