barakallahu lakuma kak shah dan abg muadz

assalamualaikum...alhamdulillah akhirnya abg muadz dan kak shah telah bergelar suami isteri yang sah...alhamdulillah,gembira sangat untuk mereka..semoga perkahwinan yang dibina ini berkekalan hingga akhirat...juga mendapat rahmat Allah.hahaha..rasa seronok melihat mereka berdua dapat bersama.......ok2..malam ni takde idea nak cakap banyak sebab EXCITED sangat tengok mereka...heheheh...so,sebagai ringkasan saya sediakan gambar majlis pernikahan dan kenduri khas yang di"edit" oleh saya...



Comments

azrijohan said…
tahniah kepada mempelai :D
mar_yam said…
azri...tak nak tahniah tok aku jugak ke?..hehehehe..
mar_yam said…
ceyt zira...terkejut ea....hehhehe
Teach-er said…
mudah-mudahan smpi ke hujung hayat.. amin

Popular posts from this blog

Matrouh & Siwa | Winter break part 1

hari guru yg ceria...